За първи път откакто са влезли във Фермата“ футболистът Алек

...
За първи път откакто са влезли във Фермата“ футболистът Алек
Коментари Харесай

Разделиха влюбените на „Фермата“! Алек плаче като малко дете, че не може да вижда Валерия

За първи път откогато са влезнали във „ Фермата “ футболистът Алек и гимнастичката Валерия бяха разграничени. И то от разпоредбите на играта, което се трансформира в същински призрачен сън за влюбения сваляч. Тази вечер той беше пратен за аргатин дружно с Виолета, а това значи, че няма право да напуща ратайския бряг и няма достъп до обичаната си.

А
лек тотално се срина от неналичието й и не спря да плаче часове наред пред изумената Вили. „ Леле, човек, доста си влюбен. Какво ще правиш като излезете? “, не скри безпокойството си вдовицата, която минава за най-хубавата другарка на трагичната двойка.

„ Докъде стигнах, да плача като малко дете “, вайкаше се смутеният футболист.

Междувременно без да подозира за мъжките сълзи, които се леят за нея, Валерия издълба дървена табелка с надпис „ липсвате ми “, която прати до Вили и Алек. Това отприщи нова доза плач.

Драматичната среща сред двамата влюбени се състоя по средата на моста сред двата бряга, откъдето те нямаха право да мръднат. Футболистът още веднъж засипа гимнастичката с самопризнания, че я обича и доста му липсва. Алек и Вили бяха пратени за ратаи от фермера на седмицата Калоян. „ Ще отидат тези, които към момента не са били ратаи, по този начин е заслужено “, изясни танцьорът. По-рано денем другите двама, които не са били там – Валерия и Станислав, завоюваха за следващ път в борбите за имунитет и се избавиха от ратайската орис. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР