За първи път, откакто е водещ на сутрешния блок на

...
За първи път, откакто е водещ на сутрешния блок на
Коментари Харесай

Защо Антон Хекимян закъсня за сутрешния блок на bTV?

За първи път, откогато е водещ на утринния блок на bTV,  Антон Хекимян закъсня за ефир с 20 минути.
Впечатление на феновете направи, че " Тази заран " през днешния ден (20 януари) стартира по традиция тъкмо в 7 сутринта, само че водещ беше водещият на новините Денислав Борисов , който е точно за нов водещ на утринния блок. " Очевидно аз не съм Антон Хекимян, който ще пристигна малко по-късно ", сподели той.
Причината за закъснението на Хекимян е извънредно тривиална - батерията на телефона му е свършила и алармата не се е присъединила, описа той пред " ". Водещият се е събудил 6:50ч. сутринта и съумял единствено за 12 минути да дойде в малкия екран.
" Случвало се е да ставам в последния миг, само че за 7 години в никакъв случай, безусловно в никакъв случай не съм закъснявал за ефир. При изключен телефон обаче не е имало по какъв начин да чуя освен алармата, само че и това, че някой ми звъни. Притесних се, само че го одобрявам с усмивка ", сподели Хекимян пред изданието.
Припомняме, че Хекимян към този момент е шеф на отдел " Новини и настоящи излъчвания ", след след решение на новия изпълнителен директор  Мартин Швехлак , който беше назначен преди месец. Предишният директор  Венелин Петков  . Отстранена беше и програмната директорка на телевизията  Маргарита Александрова , като началник на дирекция " Програма " стана  Христо Хаджитанев .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР