За първи път от третия ден от едно българско правителство

...
За първи път от третия ден от едно българско правителство
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Заради хората на протеста сме длъжни да предложим единен политически субект

За първи път от третия ден от едно българско държавно управление към този момент има митинг, и то с доста мощни причини. Заради тези хора, които бяха на митинга, ние сме длъжни, освен Демократична България, само че и " Продължаваме промяната ", както и всички други по-малки цивилен и политически организации, да предложим обединен политически индивид, вместо да вършим следващото роене и разделяне.

Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия Ивайло Мирчев от " Демократична България ".

Хората би трябвало да знаят, че има една политическа мощ - да, от доста партии и не толкоз елементарна коалиция, само че тя като се изключи че ще държи ГЕРБ и Движение за права и свободи надалеч от властта, че преведе България през тези рецесии, а ни чака криза, която февруари март ще усетим и в България, сподели Мирчев.

По думите му задачата на Демократична България е преди изборите да реализира съгласие и да се яви на изборите с Политическа партия. Като политически индивид да участват и цивилен организации като " Правосъдие за всеки ", БОЕЦ и " Ние идваме ".

Трябва хората да гласоподават за явен политически индивид, с ясни и съответни планове, а не следващите 7-8 партии, които влизат в Народното събрание, които ще се чудят по какъв начин да се сглобят, с цел да не се изпокарат на втория месец, сподели той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР