За първи път от септември 2020 г. в Република Северна

...
За първи път от септември 2020 г. в Република Северна
Коментари Харесай

За пръв път от септември: Нито един смъртен случай от COVID-19 в РС Македония

За първи път от септември 2020 година в Република Северна Македония през последното денонощие няма регистриран смъртен случай, обвързван с COVID-19, оповестява организация МИА.
Министерството на опазването на здравето заяви през днешния ден, че през последните 24 часа са направени 3068 теста за ковид, при които са били доказани осем нови случая на заразяване.

"Няма смъртни случаи, свързани с ковид, за първи път от септември. Вирусът още не е надвит, само че тази дребна победа ни дава вяра, че се приближаваме към края на това тестване. Трябва да продължим обаче да съблюдаваме ограниченията, а единственият метод за понижаване на смъртните случаи е всеобщата имунизация ", уточни министерството.

Новите случаи на COVID-19 са открити в Скопие, Тетово, Велес, Кичево и Охрид. През последните 24 часа девет пациенти са се възстановили от инфекцията.

От началото на пандемията в Република Северна Македония са регистрирани 155 536 случая на COVID-19 вследствие на 834 099 теста. Оздравелите са 149 628. Броят на смъртните случаи е 5471.

Към момента има 437 дейни случая на инфекцията, от които 189 в Скопие, осведоми МИА, представена от Дарик.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР