За първи път от нашето контраразузнаване засичат т. нар. шпиони-нелегали

...
За първи път от нашето контраразузнаване засичат т. нар. шпиони-нелегали
Коментари Харесай

Руският шпионин Владимир Горичкин откраднал самоличността на българин от смесен брак

За първи път от нашето контраразузнаване засичат така наречен шпиони-нелегали
Руските шпиони Татяна Горичкина и Владимир Горичкин, които бяха разкрити от ДАНС у нас, са били съпрузи и в действителния живот. Според източници на  за внедряването на мъжа е употребен прийом, при който е открадната самоличността на българския жител Денис Рашков, който е роден като дете от разбъркан брак сред българин и рускиня.

След като майка му се е върнала назад в Русия със сина си, той е прекъснал контактите с роднините у нас, а на негово място се върнал шпионинът, сякаш след 20-годишно неявяване.

Предполага се, че същинският Денис Рашков е умрял.

Вчера ДАНС разгласи, че е разкрила съветски шпиони и им наложи възбрана за влизане в България. Руските жители Владимир Николаевич Горочкин, роден на 28.12.1984 година в Калининград и Татяна Анатолиевна Горочкина, родена на 09.03.1986 година в село Хватовка, Саратовска област са обитавали на територията на България, представяйки се за българските жители Денис Рашков и Диана Рашкова, употребявайки персонални документи с посочените самоличности, разкриха от разузнаването ни. 

Според добитите данни, главната цел на наличието на двамата руснаци в страната ни е била да се снабдят с нужните им български документи за идентичност и с правдоподобни биографични данни, които след това да употребяват за осъществяване на разследваща активност отвън територията на България.

За първи път нашето контраразузнаване засича така наречен шпиони-нелегали.

Двамата съпрузи са трансформирали външния си тип. С новата си идентичност и новите паспортни данни шпионите основават нови облици. И заживяват като елементарни хора измежду нас.



Владимир Горичкин взима самоличността на Денис Рашков, който сякаш се завръща в родната си страна- България след 20-годишно неявяване, само че към този момент е прошарен и подстриган, а Татяна Горичкина се трансформира в брачната половинка му Диана Рашкова и си реже бретона.

Този метод за създаване на нова идентичност е добре прочут на разузнавачите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР