За първи път от месеци насам в Барселона са убедени,

...
За първи път от месеци насам в Барселона са убедени,
Коментари Харесай

Гризман може да убеди ПСЖ да пусне Неймар в Барселона

За първи път от месеци насам в Барселона са уверени, че може да се промени позицията на Пари Сен Жермен по отношение на трансфер на Неймар на " Камп Ноу ", написа " Спорт ".

Причините за очакванията на каталунците са две. Първата е, че спортният шеф на парижани Леонардо и техният ментор Томас Тухел са съгласни, че са нужни огромни промени в офанзивата на отбора. Втората е, че в клуба желаят да изградят най-вече френски състав към Килиан Мбапе, с който са обезверени да преподпишат.

Paris Saint-Germain like Barcelona striker Antoine Griezmann https://t.co/kODf8XVyEX
— SPORT English (@Sport_EN) April 3, 2020
Единсон Кавани съвсем несъмнено ще си тръгне след края на сезона, до момента в който Мбапе към момента отхвърля да удължи своя контракт. Затова ПСЖ ще би трябвало да откри решение на своите проблеми, а Антоан Гризман може да е търсената опция. Французинът и преди е бил свързван с парижкия клуб, само че до момента оттова нито са проявявали интерес към него, нито са имали желание да продадат Неймар. Според изданието обаче те харесват Гризман и по тази причина в Барселона имат вяра, че може да се стигне до подготвеност на ПСЖ да се разделят с Неймар и да вземат нападателя на каталунците, който да размени Кавани и да спомогне за новия догово на Мбапе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР