За първи път от години водещата Зейнеб няма да ходи

...
За първи път от години водещата Зейнеб няма да ходи
Коментари Харесай

Зейнеб и мъжът й разделени заради работата?

За първи път от години водещата Зейнеб няма да върви при мъжа си в Лондон за празниците
Работата на тв звездата Зейнеб Маджурова в Би Ти Ви застава сред нея и мъжа й – написа в. „ Уикенд “. Двойката, която така и така живее разграничена през огромна част от времето, в този момент може да не прекара дружно даже коледно-новогодишните празници. На Рождество Христово тв водещата за първи път от години няма да пътува за Лондон при бащата на детето си – отбелязва изданието.

Това ще бъде и първата Коледа, която Зейнеб ще изкара в България, откогато познава мъжа си – заможния милионер Стоян Балевски. Самата тя показа преди дни в ефира на Би Ти Ви, че по това време на годината нормално пътува за британската столица, където живее и работи мъжа й. Правела го всяка година, само че този път щяла да пропусне.

Преди да роди, Зейнеб прекарваше в Англия най-малко половината време от годината, с цел да бъде с Балевски, който от дълго време се е открил там. Докато водеще графа в „ На кафе “ при Гала, това не беше мъчно. В шоуто на Нова тв режимът на работа е доста еластичен. Туркинята можеше да си разрешава дълги неплатени отпуски, защото се водеше една от звездите в предаването и никой не й държеше сметка по кое време се появява на работа и по кое време не.

По празниците пък екипът на Гала има традиция да приготвя серия излъчвания на запис, тъй че да си провежда дълги ваканции. Ето за какво Зейнеб нямаше никакви проблеми да живее в Англия с Балевски най-малко месец-два към Коледа.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР