За първи път от десетилетия гостите на Оскарите няма да

...
За първи път от десетилетия гостите на Оскарите няма да
Коментари Харесай

За първи път гостите на Оскарите няма да минат по червен килим

За първи път от десетилетия гостите на " Оскарите " няма да минат по червен килим - алеята пред Dolby Theatre в Холивуд ще бъде украсена в цвят " шампанско ". Медиите към този момент снимаха обичайното разстилане на килима на бул. " Холивуд ".

Там беше и американският комедиант Джими Кимъл, който тази година още веднъж ще бъде водещ на 95-ата гала по раздаването на премиите " Оскар ". С язвителен коментар за бежовия цвят той загатна за абсурда с шамарите на последната церемония. Хората се чудят дали тази година още веднъж ще има яд и принуждение, сподели Кимел. Самият той се надявал това да не е по този начин. " Но изборът на цвят шампанско пред обичайния червен килим демонстрира какъв брой сме уверени, че няма да се лее кръв. "

На миналогодишните " Оскари " артистът Уил Смит удари комика Крис Рок на сцената, откакто той се пошегува за брачната половинка на Смит Джейда Пинкет. Една година по-късно и сподели, че ушите му още кънтят.

Джими Кимел ще е водещ на " Оскарите " за трети път. След като се появи на " Супербоул ", бременната Риана ще пее и тук.

Изпълнителният шеф на премиите " Оскар " Бил Крамър излезе с по-елегантно пояснение за смяната на цвета на килима от това на Кимел. Неговата интерпретация е, че цветът шампанско прибавя нотка искра към звездната разходка в неделя вечерта.

Дълъг съвсем 100 метра и необятен десетина метра, килимът покрива част от другояче оживения бул. " Холивуд ". Десетки служащи ще инсталират известния фешън подиум, ще подрежат ръбовете и ще скрият шевовете до неделя.

Ще бъдат сложени бариери и трибуни за почитателите и пресата.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР