За първи път от 8 години насам Мария Игнатова е

...
За първи път от 8 години насам Мария Игнатова е
Коментари Харесай

Мария Игнатова подпухнала от рев в ефира!

За първи път от 8 години насам Мария Игнатова е отпразнувала без Митко Рачков рождения си ден , разбра HotArena .

Подпухнала от плач водещата на „ Х Фактор ” и „ Господари на ефира ” се появи точно на рождения си ден в ефира на Нова телевизия, в рубриката на Никол Станкулова „ Денят на... ” . На 26 септември, единствено седмица откакто някогашната й половинка Рачков отпразнува 45-я си рожден ден, Господарката на ефира навърши 38. 

Въпреки мощния грим, Мария не съумя да прикрие подутите си от плач очи. Игнатова не пожела да приказва за връзките си с Рачков след раздялата им. „ Ако се наложи да водим дружно, ще! Ние сме експерти, ще се оправим. Не е окей да приказвам сега за нас. Не желая ”, опита се да се измъкне от въпросите за дългогодишната си половинка Мария. Според осведомени, тя в действителност доста страдала за финала на връзките си. Митко философски търпял всичко, само че не съумял да преглътне последната й невярност.

„ Уикенд ” научи, че Мария е събрала част от екипа на „ Х Фактор ” и сътрудници от „ Господари на ефира ” , в столичния клуб на брат й Павел, а компанията купонясвала там до зори. Рачков обаче не бил измежду поканените . През лятото той написа отворено писмо до медиите, в което призна за разпада на двойката им с Мария. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР