За първи път от 30 години насам България внася ток

...
За първи път от 30 години насам България внася ток
Коментари Харесай

Свиленски: За първи път от 30 години насам България внася ток още в началото на януари

" За първи път от 30 години насам България внася ток още при започване на януари, което слага на дневен ред въпроса до каква степен сме докарали енергетиката ". Това разяснява в ефира на „ Здравей България " националният представител от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

" С тази некоалиция през новия политически сезон не можем да имаме упования, просто ще получим повече от същото. Говорим за влизане в Шенген по въздух и вода, а приемането ни по суша остана някъде обратно във времето. Бизнесът няма да получи това, което чака от присъединението, а за българските жители ще има нови бежанци. Колкото и да се отхвърля това, хората в Хасково и Харманли се тормозят ", разяснява още Свиленски. По думите му бежанските центрове са цялостни, а се чака нов приток на мигранти.

Според депутата хората не се интересуват от ротацията на министър председателите, от ръководителя на Народното събрание или регулаторните органи, а от приходите си. „ Опозицията желае българите да живеят по-добре. Настояваме за решение на значимите проблеми, само че никой не приказва за безработица, за отбрана правата на работещите ", сподели още Свиленски.

Той посочи, че конституционната промяна е опорочена и се надява Конституционният съд да я анулира в по-голямата ѝ част.

„ Трябва да се обърне внимание и на мястото на България в Европейски Съюз ", сподели още Георги Свиленски.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР