За първи път от 12 ноември 2017 г. общата пазарна

...
За първи път от 12 ноември 2017 г. общата пазарна
Коментари Харесай

Какво се случва? Сривът в пазара на криптовалутите е рекорден

За първи път от 12 ноември 2017 година общата пазарна капитализация на цифровите валути е под 200 милиарда $. Обезценяването на цифровите монети всеобщо е с двуцифрени проценти, като само Bitcoin се намалява с малко над 5%. Цената на водещата криптовалута е 6140 $ и към момента е с 300 $ над дъното за 2018 година Ethereum обаче стигна до 253 $, което е най-ниската стойност от началото на септември предходната година. След това цената се увеличи до 266 $, само че дневният спад остава 20%, пише capital.bg.

Ripple пък се търгува против 26 цента - колкото горе долу беше цената през по-голямата част на 2017 година Това обаче е 10 пъти по-малко от върха при започване на тази година. Под границата от 500 $ слезе и Bitcoin Cash. От основаването на тази валута до момента това се е случвало единствено през октомври предходната година.

Няма ясно изразена причина за фрапантното поевтиняване на криптовалутите, като международните специалисти го отдават най-много на суматоха и обезверяване измежду вложителите. Ако спадът на цените продължи, напълно скоро цифровите валути ще са на равнища отпреди всеобщата нервност по тях, която стартира през есента на 2017 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР