За първи път официалното връчване на клас А сертификат за

...
Коментари Харесай

Amadeus Sofia получи клас А сертификат за инвестиции


За първи път формалното връчване на клас А документ за вложения се случва в офиса на компанията, която го получава (снимка: Ивайло Миланов / IKO)

Технологичната компания Amadeus Sofia, снабдител на ИТ решения за туристическата промишленост, получи клас А документ за вложения от Министерството на нововъведенията и растежа.

Сертификатът се връчва за „ Създаване на център за изследователска и развойна активност ”, като част от разрастването на интервенциите на Amadeus, част от Amadeus IT Group, в България.

С световен екип от повече от 16 000 чиновници, Amadeus IT Group има наличие в над 190 страни. Софийското поделение е един от основните центрове за изследователска и развойна активност на групата.

„ Една от аргументите да открием развоен център в София са положителните софтуерни експерти. Колегите ни в Amadeus Sofia са доста добре готови, с положително обучение, стимулирани и отдадени на технологиите ”, показа Оливие Гитар, общоприет шеф и шеф „ Проекти изследователска и развойна активност ” в Amadeus Sofia.
още по темата
Той удостовери огромните големите упоритости на компанията. „ В момента търсим повече от 100 специалисти със C++, Python, Java, PHP и Angular, както и QA експерти, които да се причислят доникъде на 2023 година ”, сподели мениджърът.

За първи път формалното връчване на документа се случва в офиса на компанията, която го получава. Заместник-министърът на нововъведенията и растежа Стефан Савов и изпълнителният шеф на Българската организация за вложения (БАИ) Богдан Богданов се срещнаха със чиновници на Amadeus.

„ Радвам се, че виждам толкоз доста младежи, които са избрали да останат и да работят в България. Инвестициите в развиването на гении, основаване на нововъведения и нови технологии са приоритет за страната ни ”, сподели Богдан Богданов.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР