За първи път на територията на британската антарктическа станция се

...
За първи път на територията на британската антарктическа станция се
Коментари Харесай

Първата сватба в Антарктида

За първи път на територията на английската антарктическа станция се проведе…сватба, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.

Джули и Том си казаха „ Да ” пред погледите на останалите членове на тазгодишната антарктическа експедиция, а бракът им ще бъде изцяло годен за английските управляващи.

Джули и Том са дружно от 11 години. И двамата работят като планински водачи. Преди 3 години Том предложил брак на обичаната си и тя споделила „ Да ”. През предходната година, когато и двамата били утвърдени да вземат участие в експедицията до най-студения континент, всички почнали да се майтапят с тях, че би трябвало да се оженят.

Том и Джули обаче решили, че е извънредно време да сключат брак, едвам когато пристигнали в базата в Антарктида.

Церемонията се провела на 15 юли. Трите торти за специфични мотив били приготвени от готвача в базата, а някои от приятелите на Джули й помогнали да ушие сватбената си рокля. За да съблюдава традицията, че би трябвало да има „ нещо остаряло ”, Джули употребила част от остаряла палатка, с цел да направи полата си.

След церемонията, двойката излязла на открито и театралничила за сватбената фотосесия, до момента в който на открито температурите били към -9 градуса по Целзий.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР