За първи път на хасковска сцена гостува уникалният музикален спектакъл

...
За първи път на хасковска сцена гостува уникалният музикален спектакъл
Коментари Харесай

Община Хасково представя: Диана Дафова и нейния авторски спектакъл "Танцът Живот"

За първи път на хасковска сцена гостува неповторимият музикален театър на Диана Дафова " Танцът Живот ". Събитието е отдадено на 1 ноември – Ден на националните будители. Публиката ще има шанса да се наслаждения на певицата, чийто глас лети в Космоса, на 30 октомври (сряда) от 19,00 часа в ДКТ " Иван Димов ". Вход СВОБОДЕН!

В авторския музикално-театрален театър " Танцът Живот " Диана Дафова играе седем функции с 3D изображение на персонален аватар. Певицата влиза в 7 облика, а музикалните ѝ осъществявания са на 17 езика.  

Спектакълът е вълнуващо странствуване на сетивата, което ни придвижва на четири континента. Едноименната ария " Танцът Живот " е основана в креативно съдействие с известния италиански музикант Енрико Сантакатерина, който разпростира авторския текст и музика на Диана Дафова в богат и динамичен аранжимент,  вокално наличие и завладяваща мелодичност. 

Диана Дафова е композитор, реализатор и продуцент с сполучлива кариера в страната и чужбина. Тя е първият европейски реализатор, формален посетител на НАСА, а песента й " Аадия " излетя в Космоса със совалката Колумбия.
 
Носител е на доста влиятелни награди и оценки, сред които и " Златно Реми " от 43-то издание на едноименния интернационален фестивал в Съединени американски щати за концерта си в Лас Вегас " Един свят в ария ". Тя е  официален представител на Организация на обединените нации в разнообразни благотворителни дела, за което е отличена с орден " 60 години Организация на обединените нации ".

" Танцът Живот " е основан от креативен екип: Диана Дафова - създател и реализатор, Борис Радев – режисьор, Боряна Сечанова – хореография, Чавдар Варийски - 3D и видео постпродукция, Гергана Апостолова-костюми.
 
Община Хасково кани всички ценители на стойностната музика и на изобретателните креативен провокации на 30 октомври от 19,00 часа в залата на спектакъл " Иван Димов ". " Танцът Живот " ще бъде в Хасково! 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР