За първи път на българския пазар е единствено от WINBET,

...
За първи път на българския пазар е единствено от WINBET,
Коментари Харесай

WINBET за първи път предлага ранно изплащане на залози за брой вкарани голове

За първи път на българския пазар е само от WINBET, феновете на футбола могат да разчитат на на залозите при два вкарани гола до 33-та минута на мача. Новата промоция към този момент се предлага за всички регистрирани клиенти на уеб страницата.

С Ранно погашение за брой голове, когато бъдат маркирани две попадения преди 33-та минута на дадена среща, без значение в чия врата, клиентите на уеб страницата WINBET, които са сложили залози за „ Брой голове над 2.5 “ за мача ще получат своите облаги незабавно, без значение какъв е крайния резултат в срещата и при коефициента, на който е подложен залогът.

Промоцията, която се предлага само на уеб страницата
winbet.bg, е годна при слагане на предварителни залози за повече от 2.5 гола във всички срещи от топ 5 шампионатите на Европа (Висша лига на Англия, испанската Ла Лига, италианската Серия А, немската Бундеслига и френската Лига 1), Първа лига на България и всички европейски клубни шампионати.

Ранното погашение за брой голове е следващата промоция, с която WINBET се стреми да предложи по-вълнуващо, по-интересно и още по-качествено развлечение на клиентите на своя уебсайт.

Сред останалите известни принадлежности, които са разполагаем на потребителите на
winbet.bg са Ранното погашение на залозите при преднина от два гола на определения футболен клуб или преднина от 18 точки за предпочетения баскетболен тим (преднина от 20 точки за срещите от NBA), а също по този начин и промоциите Бонус колонка и Отменен залог при резултат 0:0 и функционалностите Създай залог и Кеш навън.

В помощ на потребителите са и функционалностите Бет Ментор, която предлага селекция от атрактивни пазари за спортни
залози при авансово заложени суми на залога и предстоящата облага и Поискай пазар, която разрешава на клиентите сами да предложат и получат съответни пазари за определени спортни събития.

WINBET предлага многообразие от пазари и благоприятни условия за
залози на повече от 30 типа спорт, а по този начин също по този начин и електронни спортове (eSports) и виртуални спортове.

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на  и на . 

(платено съобщение)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР