За първи път медиците разкриват тайното оръжие, което ги поддържа

...
За първи път медиците разкриват тайното оръжие, което ги поддържа
Коментари Харесай

Как лекарите се спасяват от болестите?

За първи път медиците разкриват тайното оръжие, което ги поддържа здрави през цялата година. Те са безапелационни, че с тяхното средство от години не са се разболявали и не помнят що е то вирус или грип.

" Страхувам се да се похваля, че от към този момент 2 години не съм боледувала ", споделя неврологът доктор Гергана Стефанова − един от медиците, разкрил тайната на крепкото здраве. Очаровани от страхотния му резултат, докторите виждат своя избавител в единствените по рода си Живи Витамини. Полезните субстанции са в специфична маслена форма, където тяхната биоактивност е изцяло съхранена. Силата им се крие в експертно дефинирания им състав от над 20 витамини и минерали, които са в цялостно сходство със здравните потребности на всеки българин.

Живите витамини (Live Vitamins) сполучливо укрепват имунната система и дават отговор за здравето на всеки орган в тялото. Освен това, побеждават умората, работят като щит против настинките и вирусите, споделят изпробвалите медици. По думите им с Live Vitamins те са витални и здрави през цялата година. Затова не е инцидентно, че без значение от специалността, болшинството от нашите медици доверяват най-ценното си владеене - здравето.

Живите витамини ме пазят здрава цяла година

 Д-р Гергана Стефанова, невролог ДКЦ – „ кв. Изток “, гр. Перник
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР