За първи път Кипър е домакин на европейска здравна конференция

...
За първи път Кипър е домакин на европейска здравна конференция
Коментари Харесай

`Здравна конференция в Кипър за лечението на рака

За първи път Кипър е хазаин на европейска здравна конференция на високо равнище по въпросите на проучванията и лекуването на раковите болести. Водещи учени и медицински експерти от цяла Европа ще обсъдят тези проблеми през днешния ден и на следващия ден в крайбрежния град Лимасол.

Участниците в научния конгрес на Европейската организация за проучване и лекуване на рака (EORTC) ще дискутират и предложат нови лечебни тактики, с потреблението на новаторски медикаменти и техники против тези болести, споделиха от Кипърското онкологично сдружение, уредник на конференцията.

Очаква се да бъдат показани и нови данни от проучвателен стратегии, които да оказват помощ за създаването на съответни и съвременни медицински грижи.

Европейската организация за проучване и лекуване на рака е учредена преди 61 години. Тя организира, координира и предизвиква висококачествени клинични изследвания, ориентирани към възстановяване на продължителността и качеството на живот на хората с рак.

Повече от 4000 пациенти и техните фамилии получават безвъзмездни грижи от Кипърското общество за битка с рака, бе обявено на извършения при започване на април във всички градове в страната 48-и „ Марш на Христодула “. Това е най-голямата годишна самодейност в Кипър за набиране на дарения в поддръжка на болните от рак.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР