За първи път имаме 119 кандидати младежи в листите, заяви

...
За първи път имаме 119 кандидати младежи в листите, заяви
Коментари Харесай

Георги Ангелов: Инвитро процедурите трябва да са безплатни и да нямат максимален брой

За първи път имаме 119 претенденти младежи в листите, съобщи претендентът от софийската листа
„ Кандидатите на Българска социалистическа партия в цялата страна се показват много почтено. За първи път имаме 119 претенденти младежи в листите, което сигурно дава и един по-различен отенък на предизборната акция. Симпатизантите ни се радват при обиколките из страната, вижда се обновлението в партията и хората го правят оценка добре. “ Това съобщи Георги Ангелов, втори в листата на “БСП за България “ в 23 МИР – София, в ефира на БСТВ.

В предаването “Думата е ваша “ той изясни, че би трябвало да бъде въведен необлагаем най-малко, който да е еднакъв на линията на беднотия – сега тя е равна на 504 лв. и добави, че това е първата стъпка към прогресивно подоходно облагане.

„ Един от главните ни цели е за деца до 14-годишна възраст медикаментите да бъдат безвъзмездни, същото важи и за хората над 75 години “, уточни претендентът за депутат.

„ Младежите от Българска социалистическа партия имаме проект за развиването на младите в страната “, съобщи Георги Ангелов и показа трите съществени целта на младежите: „ Първият е отпадане на налог общ приход за лица до 26-годишна възраст. Вторият е обвързван с покупката на първо жилище за младите фамилии – с цел да ги насърчим предлагаме държавни гаранции по заемите и понижаване на нотариалните такси. Трети главен приоритет е инвитро процедурите в България да бъдат безвъзмездни “, съобщи младият социалист и добави, че би трябвало да бъдат отстранен и таванът на оптималните процедури, който сега е еднакъв на 3.

„ Българска социалистическа партия ще влезе единствено и само в кардинална коалиция “, безапелационен е Георги Ангелов и посочи: „ При предишното ни присъединяване в държавното управление не подписахме управническа стратегия и в този момент ще го изправим. Но в тази коалиция не могат да влязат ГЕРБ и Движение за права и свободи “, сподели още той.

Лична идея на претендента за депутат е да се противопоставим против продажбата на алкохол и опиати на деца. По думите му би трябвало да работим против предварителна защита при потреблението на наркотични субстанции.

Георги Ангелов дефинира ремонта на жълтите павета като следващия ремонт на ремонта. „ Това е безумно, видно е че пари са откраднати или са преместени от едно чекмедже в друго “, сподели още той по тематиката.

По думите му хората към този момент са наясно с машините за гласоподаване, само че в случай че някой не се усеща убеден, Ангелов прикани да посетят клубовете на Българска социалистическа партия, където има хора, които ще им спомагат.

На финала той прикани хората: „ Гласувайте с номер 28 на 2-ри октомври за една обществена, постоянна и сигурна страна. Защото в това държавно управление ние бяхме общественият дирек, ние се борихме за хората и ще работим за увеличение на техните приходи “, заключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР