За първи път Гал Гадот влиза във Вселенета на DC

...
За първи път Гал Гадот влиза във Вселенета на DC
Коментари Харесай

Гал Гадот отново като Жената чудо - нов обрат покрай съдбата на третия филм

За първи път Гал Гадот влиза във Вселенета на DC с ролята си на Жената знамение през 2016 година, когато взе участие в " Батман против Супермен: Зората на Справедливостта ". Следват двата независими кино лентата за героинята ѝ - " Жената знамение " и " Жената знамение 1984 ".

На актрисата обаче очевидно много ѝ се желае да се превъплъти в Даяна Принс най-малко още един път, защото с неспокойствие преди няма и две седмици показа, че се възнамерява започване на работа по трети филм.

Тогава пред ComicBook.com Гал Гадот разкри, че от това, което е чула от Джеймс Гън и Питър Сафран, е, че дружно ще работят по " Жената знамение 3 ". В друго изявление пред списание Flaunt пък актрисата споделя, че е била уверена от ръководителите на DC, че филмът ще бъде създаден.

От Variety обаче разбираме, че съгласно техни източници, осведомени със обстановката, трети филм за Жената знамение не се създава в DC Studios, нито пък Джеймс Гън и Питър Сафран имат проекти към този миг за какъвто и да е план за героинята в новата галактика на DC.

Освен това информаторите прецизират, че нищо не е било обещавано на Гал Гадот за " Жената знамение 3 ", нито дефинитивно е било взето решение дали тя въобще ще бъде част от новата галактика на DC.

Съдбата на героинята стана много неразбираема около отдръпването на режисьорката Пати Дженкинс от работата по третия филм. Това обаче се случи малко откакто Джеймс Гън и Питър Сафран поеха ръководството на DC Studios и оповестиха, че ще преработят Вселената на DC. Тогава се появиха и изказванията, че режисьорката е влезнала в спор с ръководителите на DC, само че и двете страни отхвърлиха това да е правилно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР