За първи път е направена снимка на новия вариант на

...
За първи път е направена снимка на новия вариант на
Коментари Харесай

За първи път направиха снимка на новия вариант на COVID-19 в Русия

За първи път е направена фотография на новия вид на ковид от съветски експерти от Федералната работа за контрол на отбраната на правата на потребителите (Роспотребнадзор).

“Снимка на вируса под микроскоп е получена като част от настоящо изследване на свойствата на този вид на новия COVID-19 ", се споделя в изказването, представено от ТАСС.

По-специално се изследват неговите структурни характерности, както и прояви в пробни модели, употребяващи лабораторни животни и клетъчни култури.

" Британският " вид на COVID-19 към този момент е в България, стана ясно в петък вечерта. Той е по-заразен, а имунизациите в Европа го ловят и унищожават.

Роспотребнадзор означи, че PCR тестванията, създадени от организациите на отдела и регистрирани в Русия, надеждно откриват случаи на зараза на английския вид, а системата за проби на Централния научно-изследователски институт за успеваемост на службата разграничава немутантните форми от вариантния вирус.

Според отдела разновидностите, присъщи за новия вид, не въздействат върху успеваемостта на имунизацията „ Епиваккорона “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР