За първи път ДПС са оставени да правят бюджет както

...
За първи път ДПС са оставени да правят бюджет както
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: За първи път ДПС са оставени да правят бюджет както си искат

" За първи път Движение за права и свободи са оставени да вършат бюджет както си желаят, безусловно да си разиграват коня. Парите в страната са разграничени на два потока, в които ще ги усвоят ГЕРБ и Движение за права и свободи, а другата  половина - ПП-ДБ ", съобщи шефът на парламентарната група на Има Такъв Народ.

Според него първият поток е за общинските планове, за което била огромната битка, плюс " всевъзможни държавни предприятия ".

Вторият поток пък бил за ПП-ДБ - пари по Плана за възобновяване, към " личните им енергийни компании, Дечовото, Мечовото, на министъра на енергетиката, който ще прави водород в затворените Марици ", добави Йорданов. И предложи Цонев и Василев " да се вземат, тъй като ще са прелестно семейство - направиха си фамилния бюджет прелестно " - според нега " новата сантиментална двойка в българския парламент " това са Йордан Цонев от Движение за права и свободи и финансовият министър и съпредседател на Политическа партия Асен Василев. 

Павела Митова пък се изненада по какъв начин Теменужка Петкова е гласувала " за " текстове, против който била срещу като " геотермалните простотии на Асен Василев в Стара Загора ". Сега за същото щели да отидат над 70 милиона. Същото се случвало и с изземването на дивидентите на енергийните сдружения, против които била цялата група на ГЕРБ първоначално.

Има Такъв Народ чакат, че Европейската комисия може да си изиска половин милиард от парите, които " Асен си написа в бюджета " - парите за енергийна непоклатимост би трябвало да са 460 млн., само че те си написали близо 900 в нарушаване. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР