За първи път действащ министър-председател на държава членка на Европейския

...
За първи път действащ министър-председател на държава членка на Европейския
Коментари Харесай

Ниска топка! Просто Киро, Надето от “Дай, БГ“ и Насо Културата вдигат “Фалкон-а за кефа на Елена Йончева

За първи път настоящ министър-председател на страна членка на Европейския съюз ще пътува до Брюксел, с цел да се среща с членовете на Подкомисия на Комисия на Европейския парламент. Разбира се, че този министър председател се казва… Просто Киро.

Българската евродепутатка Елена Йончева заяви в неделя по соросоидното БНР, че делегация, отпред с премиера и включваща двама министри – на правораздаването и на културата, щели да кацнат в белгийската столица, с цел да вземат участие в онлайн съвещание на мониторингова група, включваща… 12 евродепутати. Един от въпросните европарламентаристи е самата Йончева.

За сведение на изпращачите – евродепутатите са общо 705! Простите калкулации демонстрират, че Просто Киро, досегашната секретарка на “Дай, БГ “, а в този момент правосъден министър – Надежда Йорданова и Насо Културата, (не)известен като Атанас Атанасов – министър на културата, ще потрошат десетки хиляди евро, с цел да прелетят от София до Брюксел и назад, с цел да вземат участие в едночасова онлайн полемика.
свързани новини59113на 17.12.2021156329на 04.12.2021
Триото от Министерския съвет ще пътува с държавния “Фалкон “, с цел да може Просто Киро да не отсъства от страната в спешната обстановка с Украйна.

Целият ажиотаж в действителност се провежда от Елена Йончева, която желае да употребява Проско Киро, Надето от “Дай, БГ “ и Насо Културата, с цел да притопли старите компромати и подправени вести против водача на ГЕРБ Бойко Борисов. За задачата, Йончева се пробва да накара в Брюксел да участва и обвинител №1 Иван Гешев, само че се оказа, че той е на публична аудиенция в Турция.

Посещението на Кирил Петков в европарламента за среща с подкомисия би бил извънреден дипломатически гаф, предвид на непредставителността на така наречен “Мониторингова група “ по въпросите на върховенството на закона, свободата на медиите и така нататък

Освен, несъмнено, в случай че Йончева и Просто Киро не работят в синхрон, с цел да употребяват едночасовото съвещание на една дузина евродепутати, с цел да нападат опозицията, в опит да разсеят сриващото се доверие в 40-дневното държавно управление на Четворната коалиция и Румен Радев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР