За първи път държавен глава дойде на премиера на български

...
За първи път държавен глава дойде на премиера на български
Коментари Харесай

Президентът с Деси Радева на официалната премиера на филма Възвишение


За първи път държавен глава пристигна на премиера на български филм. Президентът Румен Радев и неговата брачна половинка Десислава Радева, и министърът на културата Боил Банов минаха по аления килим за формалната премиера на кино лентата "Възвишение " на режисьора Виктор Божинов в столично кино.
Почти целият актьорски състав, продуценти, създатели и доста посетители бяха измежду първите видели лентата в цели четири салона на киното.
Артистите в основните функции Александър Алексиев, Стоян Дойчев, Филип Аврамов, Кирил Ефремов, Герасим Георгиев-Геро, Васил Михайлов и другите дойдоха с половинките си, а режисьорът Виктор Божинов и брачната половинка му Параскева Джукелова, и продуцентът Иван Дойков доведоха и децата си, предава "Булфото ".
Лентата, снимана по романа "Възвишение " на Милен Русков, споделя за обира на Арабаконак през 1872 година, осъществен от Димитър Общи и неговата чета, само че забелязан през погледа на основните герои Гичо и Асенчо и задачата иим, предоставена от воеводата да предадат писмо на Апостола. Тяхното търсене на Левски се трансформира в трагикомично премеждие.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР