За първи път Бригада нов дом помогна на повече от

...
За първи път Бригада нов дом помогна на повече от
Коментари Харесай

Това се случва за първи път в Бригада нов дом

 За първи път " Бригада нов дом " оказа помощ на повече от едно семейство в последния си епизод, който беше излъчен през вчерашния ден. 

Баскетболният треньор Тити Папазов и " Бригада Нов дом “ сплотиха сили за един от най-мащабните си благотворителни планове – построяването на три класни стаи за деца с аутизъм. Треньорът беше посетител в студиото на " Тази заран “ по bTV, с цел да опише повече за самодейността и своето присъединяване в нея.

Скромният Тити съобщи, че не е направил нищо изключително и не е оказал помощ кой знае какъв брой на екипа, само че се надява, че с известността си е оказал помощ за разпространение на сходни начинания.

" Децата с недъзи нормално се осиновяват от чужденци “, изясни той. " Не можем да преодолеем това психическо ходило. Всеки желае най-русото и с най-сините очи. “

Той е уверен, че всеки човек е жалостив и е податлив да оказва помощ, стига да има опция. Хората са положителни и просто би трябвало да им се даде късмет.

“Нашето общество е обединено към това, че " Бригада Нов дом “ е доста забавен формат, който в действителност ни среща всякога с някаква човешка история и с хора, които действително не могат да отделят от залъка си. “

Класните стаи, построени от екипа на " Бригада нов дом “, са съобразени със препоръки на специалисти и психолози, тъй че да бъдат допустимо най-подходящи за потребностите на децата със специфични потребности.

Според Тити Папазов най-важното нещо е самостоятелното отношение. Трябва да се съкрати дистанцията сред тези деца и останалите, а това може да стане единствено в случай че се обръща задоволително внимание на особеностите им и хората бъдат възпитавани от напълно дребни да ги одобряват и да ги почитат.

" Можем да успеем единствено с доста необятна агитация в учебните заведения “, сподели още той. " Нашите деца би трябвало да бъдат възпитавани по метод, по който оптимално да се съкрати тази отдалеченост. “

Тези деца мъчно могат да бъдат излекувани, сподели Папазов, само че е значимо да усетят любовта и грижите и ще заживеят по нов метод.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР