За първи път България ще посрещне Нова година без концерти

...
За първи път България ще посрещне Нова година без концерти
Коментари Харесай

Голям брой българи се натъжиха от тази новина за Нова година

За първи път България ще посрещне Нова година без концерти и тържества по площадите поради Коронавирус рецесията. Властите приканват хората да не излизат и да гледат новогодишната заря от домовете си.

На доста места в страната ще има обилни фойерверки за празника. В Бургас обаче зарята е анулирана. Без концерт на площада бургазлии ще посрещнат новата година. Коледното градче край елхата обаче ще остане отворено през цялата нощ.

Традиционно празнуващите на площада остават раздвоени. Едни споделят, че е добре да се чества, а други считат да останат по домовете си. В София за първи път от години в празничната нощ няма да работи градския превоз. Единствената отплата за анулираните тържества на площада ще е празничната заря. Пищна заря на три от тепетата ще зарадва плодивчани по време на Нова година.

Здравните управляващи се надяват хората да се вслушат в апелите им и да останат по домовете си.

И във Варна новогодишният концерт е анулиран поради COVID-19. По традиция фойерверките в морската ни столица постоянно са най-пищни и впечатляващи, само че в този момент е планувана къса заря на пет разнообразни местоположения в града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР