За първи път Airbnb ще осъди свой клиент, нарушил наложената

...
За първи път Airbnb ще осъди свой клиент, нарушил наложената
Коментари Харесай

Airbnb съди свой клиент заради нарушена забрана за партита

За първи път Airbnb ще осъди собствен клиент, нарушил наложената възбрана за осъществяване на празненства в парцел, нает през платформата.

Компанията за краткосрочно отдаване на жилища чартърен ще започва правосъден развой против посетител, който провел събиране в дом в окръг Сакраменто, в американския щат Калифорния, предишния уикенд. По време на сбирката трима души са били простреляни, написа „ Асошиейтид Прес “. Клиентът остава неизвестен, а профилът му към този момент е свален от платформата.

Airbnb ще търси парично обезщетение, което ще подари на организации с нестопанска цел, които се борят с насилието в региона на случая. Ако не се реализира съглашение с госта, ще се премине към арбитраж.

Тези дейности са част от напъните на компанията да почисти имиджа си, до момента в който се приготвя за своето първично обществено предложение на фондовата борса в Съединени американски щати, което бе забавено поради пандемията от COVID-19 и ще се случи по-късно тази година.

В началото на юли платформата забрани на жители на възраст под 25 години да наемат жилища наоколо до техния непрекъснат адрес и да резервират единствено в други градове. Освен това те би трябвало да имат най-малко три позитивни ревюта от предходни домакини, при които са отсядали. Решението пристигна, откакто през 2019-а по време на празненство в град Оринда, Калифорния, бяха простреляни и убити общо 5-има души.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР