За първи път Ad Age награждава холдингова компания в рамките

...
За първи път Ad Age награждава холдингова компания в рамките
Коментари Харесай

Publicis Groupe е обявена за холдингова компания на годината от Ad Age

За първи път Ad Age награждава холдингова компания в границите на “A-List & Creativity Awards”Publicis Groupe получава огромното отличие в допълнение към наградените организации в съответните категории.

PublicisGroupe получи оценката за холдингова компания на годината от Ad Age в годишните награди “A-List и Creativity”. 2022 е първата година, в която Ad Age включва категория “Холдингова компания “ в програмата си.

Наградите на Ad Age „ A-List и Creativity “ отличават „ визионери, топ организации и креативен иноватори “, които следват „ изменящото промишлеността творчество, смелостта в водачеството и които оказват помощ на промишлеността да се насочва към нови хоризонти. “

Наградата добавя признанията на няколко няколко организации на Publicis Groupe в следните категории на „ A-List и Creativity “ за 2022 на Ad Age: „ Медийна организация на годината “ за Spark Foundry; „ Агенция за данни и прозрения на годината “ за Digitas, „ Отличаваща се организация “ за BBH и The Community, и „ Изпълнителен шеф на годината “ за Амани Дънкан, основен изпълнителен шеф BBH.

Артур Садун, ръководител и основен изпълнителен шеф на Publicis Groupe, споделя: „ През последните пет години направихме огромни крачки - в Publicis, като развиването на модела ни на работа „ Power of One “, с който даваме креативен решения от край до край, препозиционирането на Publicis Sapient, придобиването на Epsilon, основаването и лансирането на Marcel - платформата, която оказа помощ да запазим хиляди работни места по време на коронавирус рецесията и която през днешния ден е централно място в напъните ни за поддръжка, отбрана и пренасяне на нашите екипи в Украйна. Не постоянно е било елементарно, само че нищо, което си коства, не е. Бих желал да благодаря на всички в компанията за изключителната им отдаденост, която ни докара дотук, и на нашите клиенти, за тяхната непоколебима поддръжка. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР