За първи път 3D видео мапинг на монумента Бузлуджа представя

...
За първи път 3D видео мапинг на монумента Бузлуджа представя
Коментари Харесай

3D мапинг шоу впечатли посетителите на фестивала Бузлуджа Опън

За първи път 3D видео мапинг на монумента " Бузлуджа " показва едно сюрреалистично странствуване, което разпалва въображението. Това се случва по време на Фестивала " Бузлуджа Опън ", който се организира за трета поредна година. Събитието е в поддръжка на опазването и отварянето на паметника " Бузлуджа " като място за изкуство, просвета и история.

Шоуто носи името “Shadow Diffusion ” и въвлича посетителите в нереален свят, в който светлините и сенките се вплитат в хипнотичен танц. Сюрреалистичното странствуване, ни повежда по монохромен пейзаж от сънища. Шоуто разпалва въображението, съчетавайки предишното и разкривайки безграничните благоприятни условия на сегашното. Уникалният светлинен театър може да се види и довечера от 21:00 часа. Освен това културни и естествени преживявания ще дадат опция на всеки клиент да открие благосъстоянията на дестинация " Бузлуджа ".

" Мапингът е извънреден. Много си заслужава това да се види, тъй като едни от най-хубавите хора в света, които вършат мапинг, са негови създатели и е основан особено за мястото и концепцията и идеята за запазване на " Бузлуджа ". Тя отлита, само че би трябвало да видите, че по-късно се връща и какво ни демонстрира ”, сподели арх. Дора Иванова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР