За парламентарната група на Воля се оказа, че у нас

...
За парламентарната група на Воля се оказа, че у нас
Коментари Харесай

За "Воля" у нас има само двама лидери - Борисов и Марешки

За парламентарната група на " Воля " се оказа, че у нас има двама водачи - Бойко Борисов и Веселин Марешки. В декларация за началото на парламентарната сесия, прочетена от самия Марешки, се споделя, че Марешки е единствената опция.

" Единият водач е Бойко Борисов - на ръководещата коалиция, другият е Веселин Марешки - на алтернативата ", сподели още Марешки. Той разкритикува Нинова, че не може да се афишира за опция, защото била част от задкулисието. Алтернатива не можел да бъде и президентът Румен Радев, защото за собствен вицепрезидент по думите на Марешки е избрал човек от задкулисието.

Лидерът на " Воля " посъветва Нинова, в случай че желае да скъса в действителност със задкулисието - да се отдели и да излезе със собствен политически план. Той разгласи, че депутатите от партията са единствените, който работят против корупцията и за възстановяване на стандарта на живот на хората.

" Милиони българи са с по-малко пари, в сравнение с лидерката на една от парламентарните групи дава за прически ", сподели още Марешки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР