За парите на пътните строители коментира по Нова тв Президентът

...
За парите на пътните строители коментира по Нова тв Президентът
Коментари Харесай

Президентът на КТ Подкрепа: Цялата борба е за другите пари на пътните строители

За парите на пътните строители разяснява по Нова тв Президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов:

" Не е работа на Народното събрание да се занимава с оперативното ръководство, това си е работа на изпълнителната власт, само че да тръгнем от главния въпрос за какви пари става дума, в тях има няколко неща - за осъществяване на активността и други пари, и цялата битка е за другите пари.

Те са отвън тези, с цел да бъде осъществена активността и да се включат в тази активност. Ако се върнем обратно, имаше същата преживелица при Борисов, наведоха ги да се откажат от една част от тези пари - след което ги разплатиха - тук битката може да е за същото. Човешкият фактор може да наклони везните, само че нечовешкият фактор е най-важният, онази част от парите. Няма какво да се заблуждаваме, тия 50% сигурно са по-малко и ще продължи този диалог, само че тази апокалиптична картина, че пътищата са го закъсали, тъй като не е разплатено до дъно, е вярна. Но зимата поотмина и пътното поддържане не е застрашено.

Не мисля, че е допустимо взимането на решения по тази формула - платете заплатите пък след това ще приказваме за другите пари. Никой не се интересува от работната мощ, един огромен състезател идва и раздава на спортната мощ. Плащане, неплащане, това е всекидневие, в реда на нещата, в случай че някой се загрижи, би трябвало този развой да бъде раздвижен, става дума за тези пари отвън потребните за активността. Политиците нали се борят за тези пари... "
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР