За пълнолетието си синът на президента Румен Радев е получил

...
За пълнолетието си синът на президента Румен Радев е получил
Коментари Харесай

Ето какво получи за пълнолетието си синът на президента

За пълнолетието си синът на президента Румен Радев е получил от родителите си автомобил. Георги Радев се подвизава из столичните булеварди с кола на немската марка " Ауди ", с която се хвали и пред приятелите си в обществените мрежи, написа вестник Ретро.

Неопитният зад кормилото дванадесетокласник обаче към този момент има зад тила си едно записано произшествие, което му се се случило още на първите му седмици стаж зад кормилото в края на предходната година. Георги бутнал леко различен автомобил, който пък се забил в трети. Инцидентът се случил на метри от 1-во РПУ на кръстовището на ул. " Николай Коперник " и бул. " Шипченски проход " в " Слатина ", където живее Георги с майка си и сестра си след развода на родителите им. За благополучие нямало потърпевши при случая.

Засега кака му Дарина, която е втора година студентка в НАТФИЗ, се показва като по-уравновесен и деликатен водач. Тя също получи автомобил от татко си и майка си, само че не до момента в който към момента бе ученичка, а едвам след абитуриентския ѝ бал. Колата беше закупена малко откакто я одобриха в Театралната академия, с цел да може Дарина да се придвижва умерено в столицата, тъй като постоянно занятията в НАТФИЗ не престават до късно вечер. Тя желала да разчита на личен транспорт, оставайки да репетира до тъмни доби. Щерката на Радев за разлика от сина му се спря на много по-компактен и скромен автомобил. Бъдещата актриса се движи с малко френско пежо, което е типично дамски модел. Автомобилът ѝ е закупен втора ръка и цената му е сред 7 и 8 хиляди лв..

От друга страна, брат ѝ Георги дружи най-вече с футболисти и деца от заможни фамилии и приятелите му от компанията се конкурирали между тях с първокласните си коли. Макар да приключи спортната си кариера, синът на президента продължава да се движи във футболните среди. Той изненадващо напусна младежкия тим на ЦСКА, където имаше шанса да играе едвам няколко месеца. От новия футболен сезон името му не участва в картотеката на играчите на клуба след серия от мачове, на които бил на аварийна пейка. Причината за напускането му от клуба не е известна, само че фактът, че не е бил поканен в различен тим и не се е върнал в някогашния си отбор " Барокко спорт ", приказва, че евентуално Георги се е отказал от спортните си упоритости. Напролет му следва да бъде зрелостник и да кандидатства в университет.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР