За пълна ревизия на изпълнението на управленската програма се обявиха

...
За пълна ревизия на изпълнението на управленската програма се обявиха
Коментари Харесай

Борисов посъветва Василев да не отваря торбата, защото това е кутия на Пандора


За цялостна проверка на осъществяването на управническата стратегия се оповестиха от партия ГЕРБ. Лидерът Бойко Борисов настоя да се спре с новите задължения, a значимите инфраструктурни планове да бъдат включени  в бюджета за следващата година.

Депутатите от парламентарната група на ГЕРБ не влязоха в пленарната зала, само че разискаха осъществяването на управническите задължения по браншове.

Лидерът Бойко Борисов прикани финансовия министър Асен Василев за придържане към финансова дисциплинираност:

" Да не отваря торбата, тъй като това е кутия на Пандора в действителност, и да води страната към задлъжняване. Къде са ограниченията да излезем от 3% недостиг и да се върнем към нула ".

Темата през днешния ден не е дали да има съдружно съглашение, а има ли късмет това държавно управление да работи , уточни заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев:  " Аз се багра, че даже и незадълбочен разбор на програмата демонстрира фрапантно несъблюдение ", уточни Дончев.

От ГЕРБ желаеха единна позиция по значимите цели, а в кратковременен порядък - разискване на параметрите по бюджета за следващата година и данъчните закони.

От всеки министър ще изискат доклад по осъществяване на управническата стратегия.

Утре и в петък парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще бъде в пленарната зала, уведи ръководителят ѝ Десислава Атанасова, а в събота във Велико Търново ще се организира националното заседание на ГЕРБ, на което ще се съберат представителите на Изпълнителната комисия, новоизбраните кметове и общински съветници от ГЕРБ, народните представители и регионалните координатори на партията в страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР