За палеж на колата на своя предишна приятелка е осъждан

...
За палеж на колата на своя предишна приятелка е осъждан
Коментари Харесай

Арестуваният за убийството в София подпалил колата на бившата си

За палеж на колата на своя предходна другарка е осъждан мъжът, арестуван за убийството жена в София.

Той тормозил някогашната си, която подавала няколко сигнала против него.

Откритата мъртва 32-годишна жена обаче не е подавала сигнали против мъжа, с който са били сътрудници, оповестява " 24 часа ". Двамата работели в прочут телеком. След като се разделили, мъжът не могъл да преодолее, че е изоставен.

В момента се обяснява по какъв начин тъкмо е станало убийството. Знае се, че мъжът е взел кола, която не е нито негова, нито на убитата. Именно в нея е открит трупът на дамата през вчерашния ден. Тя е била напъхана в багажника. Мъжът бил наблюдаван от полицията още от 4 април, когато дамата била подадена като изчезнала.

Убитата жена е имала терзания за живота си и на работното си място е оставила записка. В нея написа, че в случай че се случи нещо неприятно, би трябвало да се търси избран човек.  Тя последно е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

На камерите се вижда по какъв начин тя кара с висока скорост до съответна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изгубването е подаден към Трето РПУ-София.

Очаквайге детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР