За откриването на първата партида класифицирани книжа в бивш офис

...
За откриването на първата партида класифицирани книжа в бивш офис
Коментари Харесай

Ен Би Си: Открита е втора партида секретни документи, свързани с Байдън

За откриването на първата партида класифицирани бумаги в някогашен офис на Байдън във Вашингтон се разбра преди два дни. Президентът съобщи, че бил сюрпризиран.

 

По данни на Ен Би Си нюз става дума за по-малко документи от тези, които бяха открити неотдавна в Центъра за дипломация и световно взаимоотношение " Байдън ", само че не се прецизира какъв е точният им брой. Посочва се само, че новите документи са открити на друго място. Източниците на Ен Би Си не прецизират и по кое време са открити секретните бумаги.

Търсенето на нови класифицирани документи стартира, откакто на 2 ноември юристи на Байдън разкрили 10 секретни документа в центъра от времето, когато той е бил вицепрезидент.

 

След като бе открита първата партида класифицирани бумаги, юристите на Байдън обявиха, че Националният списък на Съединени американски щати е известен за случая, а документите са му били предадени.

 

Във вторник Байдън съобщи, че той и екипът оказват цялостно подпомагане на инспекцията по случая, която се прави от Архива и министерството на правораздаването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР