За осма поредна година студенти от Технически университет – София

...
За осма поредна година студенти от Технически университет – София
Коментари Харесай

160 студенти от ТУ-София започват практическо обучение в Мтел

За осма поредна година студенти от Технически университет – София ще се включат в практическото образование „ Мтел упражнение”. Близо 160-те младежи ще посещават на практика занятия в компанията и ще се допрян до действителната бизнес среда в една от най-големите софтуерни компании в страната. Те ще са разграничени на групи и ще посещават Мтел до края на май, като с изключение на занятията, ще получат информация и за опциите за стаж в телекома.



По време на образованието студентите ще се срещнат със експерти от разнообразни софтуерни звена като „ Услуги с добавена стойност” и „ Архитектура на мрежа и услуги”. Упражненията включват посещаване на центъра за ръководство на мрежата, както и сървърното помещение на Мтел. Така младежите ще имат опция да се срещнат от близко с работата на хората, които построяват и поддържат една от най-големите мобилни и закрепени мрежи в България.

„ Мтел упражнение” се организира за осма поредна година, като досега в самодейността, която е част от програмата на компанията за привличане на гении, са взели присъединяване над 1 200 студенти. Нейната задача е да подкрепя младежите в професионалната им ориентировка и в първите стъпки от тяхната реализация, както и да обезпечи добре готови чиновници, които да отговорят на потребностите на бизнеса.

В момента се организира и четиринадесетото издание на стажантската стратегия на Мтел, която всяка година набира студенти за заплатен стаж в осем разнообразни посоки, в това число в техническите „ Телекомуникации” и „ Информационни технологии”.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР