За осма поредна година и за първи път в Перник

...
За осма поредна година и за първи път в Перник
Коментари Харесай

В Перник се проведе Legion Run

За осма поредна година и за първи път в Перник приключенският дух събра на едно място феновете на мощни чувства от цялата страна.

Legion Run продължава и над 4000 участници и стотици фенове не стопират да се събират на мотополигона над кв. „Мошино“. Почти половината от участниците към този момент минават по трасето, на което ги чака катерене с въже по отвесна стена, ледена вода, кални трудности, въжени стени, пълзене под бодлива тел и още доста провокации. За публиката са обезпечени доста занимания и интензивности, а събитието е гратис за всички фенове.
Събитието, което няма спортен темперамент, а цели да покаже екипен дух бе намерено от секретаря на община Перник Мартин Жлябинков, който поздрави участниците и им пожела триумф в прекосяването на всички трудности. „Радостен съм, че дружно с уредниците на Legion run успяхме да изпълним това голямао събитие и идната година още веднъж ви чакаме в Перник. Подготвянето на трасето беше предизвикателство, прекосяването му също няма да се елементарно, само че в случай че се подкрепяте няма нищо невъзможно“, сподели Жлябинков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР