За организация на движението за „Ден без автомобили“, като част

...
За организация на движението за „Ден без автомобили“, като част
Коментари Харесай

Организация на движението в София за „Ден без автомобили“

За организация на придвижването за „ Ден без коли “, като част от акцията „ Европейска седмица на подвижността “ на 22.09.2020 година, оповестяват от Столична община.

От 08.00 до 18.00 часа на 22.09.2020 година се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, както следва: - на пл. „ Кн. Александър І”; - на ул. “Ген. Й. Гурко” сред бул. “Васил Левски” и бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”.

От 08.00 до 18.00 часа на 22.09.2020г. се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. „ Цар Освободител “ в секторите сред пл. „ Независимост “ и ул. “Г. С. Раковски” и от ул. “Г. С. Раковски” до бул. „ Васил Левски “, по ул. “Княз Александър I”, в сектора от бул. “Цар Освободител” до ул. “Съборна”, ул. “Леге” в сектора от ул. “Съборна” до бул. “Цар Освободител” и по ул. „ Ген. Й. Гурко “ в сектора от бул. „ Васил Левски “ до бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “, като се изключи колите, обслужващи съгласуваните на територията на Столична община мероприятия, тържествени церемонии /сватби, кръщенета и др./ и колите на публичния превоз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР