За опит да бъде осуетена полицейска проверка 32-годишен е задържан

...
За опит да бъде осуетена полицейска проверка 32-годишен е задържан
Коментари Харесай

Мъж избяга през КПП в Кърджали

За опит да бъде осуетена полицейска инспекция 32-годишен е арестуван в РУ-Кърджали. Това оповестиха от ОДМВР-Кърджали.

Водачът не се подчинил подаден стоп сигнал на контролно-пропускателен пункт и бил спрян по-късно в регионалния град. Проверката по случая е по чл.270, ал.1 от Наказателния кодекс.

Шофьори под карантина се пробваха да излъжат служители на реда на контролно-пропусквателен пункт

12800 моторни транспортни средства и 17890 пасажери са били тествани през почивните дни на петте контролно-пропускателни пункта в Кърджали. 384 водачи са изтъкнали аргументи за пътуването, които не попадат в хипотезата на необходимост, и са били върнати. На територията на региона са били открити 70 нарушавания на противоепидемичните ограничения.

59 са формираните актове по чл.209а, ал.1 от Закона за здравето на жители, които не са спазили задължението за носене на защитни маски.

Ново контролно-пропусквателен пункт на входа на Кърджали

Досъдебно произвеждане по чл.355, ал.2 от Наказателния кодекс е формирано за нарушение на избрана 14-дневна карантина от 62-годишен гражданин на община Ардино.

10 са инспекциите по същия текст в полицейските ръководства в Крумовград, Кирково и Ардино за установени нарушавания на противоепидемични ограничения в изискванията на изключително състояние.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР