За онези от вас, за които любовта все не идва

...
За онези от вас, за които любовта все не идва
Коментари Харесай

3 зодии, които ще срещнат любовта през юли

За тези от вас, за които любовта все не идва или пък в никакъв случай не е такава, каквато сте си я представяли – юли има изненада! 3 зодии ще сизживеят в действителност страховит романс през идния месец.
Близнаци
Чувствате се самотни и като че ли имате мощна прочувствена потребност от човек до себе си. Който търси - намира, са споделили хората. Вие добре знаете, че ви е време за нова обич, тъй като каквото и да ви е отдалечавало от тази цел, към този момент е в историята. Е, тъкмо това ви и чака.
Рак
Юли несъмнено ще бъде вашият месец, в случай че приказваме за любовни тръпки и завършения. Най-сетне ще се отпуснете, без да мислите хиляди сюжета, по които нещата биха могли да се объркат, ще бъдете себе си, а това ще ви донесе страхотни любовни трепети, които в никакъв случай няма да забравите. Пуснете се по течението и обичайте!
Овен
През топлия летен месец звездите предвиждат огромни промени за Овена. Самотните представители на тази зодия ще срещнат човек, който изцяло ще преобърне живота им. Тези, които към този момент са във връзка, могат да получат предложение за брак. Въпреки сполучливото разположение на планетите обаче не би трябвало да се вземат прибързани решения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР