За онези геймъри, които все още не са закупили собствена

...
За онези геймъри, които все още не са закупили собствена
Коментари Харесай

Китайски хотели започват да предлагат стаи за геймъри с най-новите системи, базирани на серията GeForce RTX 30

За тези геймъри, които към момента не са закупили лична подпора или мощна графична карта с трасиране на лъчите, китайските хотели са подготвили доста извънредно и забавно предложение. В град Гуанджоу те оферират съдържателна отмора в хотел, оборудван с компютри, основани на най-новите графични карти NVIDIA GeForce RTX от 30-та серия.

Известно е, че сходна услуга се предлага допълнително от един град в Китай – вместо „ скучните “ рафтинг по реките, разходките в планината и рисковите завършения в джунглата, мнозина избират яростните борби в необятността на виртуалните светове.

Цената на стая в подобен хотел непосредствено зависи от геймърската система. Например, за двойна стая със системи, основани на Core i7-10700 и GeForce RTX 3070, цената е Щатски долар 80 на човек за ден (игровият комплект включва монитори с периодичност на освежаване от 165 Hz, геймърски столове и специфични периферни игрови устройства), а геймърската зала за шест души, оборудвана със системи, основани на GeForce RTX 3080, ще коства Щатски долар 150 за всеки състезател. Според някои данни, комплектът включва лавици цялостни с леки закуски и чипс – оптималната диета за сериозния геймър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР