За олиото е много ясно. Имаме слънчоглед за 4 години.

...
За олиото е много ясно. Имаме слънчоглед за 4 години.
Коментари Харесай

Асен Василев: До нас достига информация, че ще се опитат да всеят паника за брашно и захар

За олиото е доста ясно. Имаме слънчоглед за 4 години. Само в някои вериги се подвигнаха цените. Това е акция за всяване на суматоха. Това съобщи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

В момента, в който има опит за всяване на суматоха, това към този момент е нелегално. Изключително тежки санкции се постановат за такива дейности. До нас доближава информация, че ще се опитат да всеят суматоха за брашно и захар. Подготвят се още акции за манипулиране на пазара, предизвести той.

Това, което се случва, е всяване на суматоха и хората не са отговорни, че се поддават. Има си правила на пазарно държание. Има си Комисия за защита на конкуренцията, която би трябвало да открие има ли предварителна съгласуваност. На база на това би трябвало да бъдат наложени съответните наказания, съобщи Василев.

Цените на електрическата енергия са същите, каквито са били по същото време през предходната година. Цените до юли ще останат такива, каквито са. Нормално е да има инфлация, има война. Тя обаче не е два пъти или три пъти, сподели още финансовият министър.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР