За огромно количество животински отпадъци в близост до подлез на

...
За огромно количество животински отпадъци в близост до подлез на
Коментари Харесай

Община Дупница проверява сметище с животински отпадъци край АМ Струма

За голямо количество скотски боклуци наоколо до подлез на автомагистрала " Струма " алармираха поданици на Дупница. Екип на Българска национална телевизия беше на място, а от общината дадоха обещание още на следващия ден да ревизират сигнала.

Дупница

По черен път, незабавно след дупнишкия квартал " Ценеви " в посока автомагистрала " Струма ", се виждат изхвърлени кости и черва от едри животни.

Нарушителите са създали опит да заличат дейностите си. На мястото се виждат следи от екскаватор, който е затрупал изхвърлените скотски боклуци.

Жители на Дупница описаха, че в града има нерегламентирани кланици, от които животинските боклуци се изхвърлят напряко в полето.

От Община Дупница разясниха, че досега никой не е подавал сигнал за изхвърлянето на скотски боклуци на нерегламентирани сметища.
Христо Апостолов - специалист " Връзки с обществеността " към община Дупница: Още на следващия ден от отдел " Екология " ще отидат на място да ревизират сигнала, който подадохте.
Мястото с изхвърлените скотски боклуци е наоколо до моста на автомагистрала " Струма ", който предишното лято пламтя след запалването на струпани под него отпадъци. Районът продължава да е посипан от големи нерегламентирани сметища.
 Откриха незаконно бунище за скотски боклуци край подлез на Автомагистрала Откриха незаконно бунище за скотски боклуци край подлез на Автомагистрала "Струма "
Край подлез на автомагистрала "Струма " са изхвърлени огромни количества скотски боклуци, алармираха поданици на Дупница, заяви БНР.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР