За облекчение на гражданите от днес в София заработи нов

...
За облекчение на гражданите от днес в София заработи нов
Коментари Харесай

Отвориха още един офис на Агенцията по геодезия

За облекчение на жителите от през днешния ден в София проработи нов изнесен офис на Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Гишето, което към този момент обслужва жители, се намира на ул. „ Кракра “ № 3. Така кадастрални услуги към този момент могат да се декларират и получават на общо три места, в това число в Службата по геодезия, картография и кадастър на ул. „ Мусала “ № 1 и в откритото през предходната седмица изнесено работно място в Направление „ Архитектура и градоустройство “ към Столична община на ул. „ Сердика “ № 5.

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев и изпълнителният шеф на организацията инж. Михаил Киров ревизираха изискванията в офиса след направения ремонт на помещението.

В София към този момент отвориха порти изнесени работни места в районните администрации „ Нови Искър “, „ Надежда “, „ Люлин “, „ Подуяне “, вследствие на подписаните съглашения с тях. Предстои такова да бъде намерено и в столичния регион „ Илинден “.

Гражданите имат опция освен да избират най-удобния като локация за тях офис за подаване на заявки за даване на кадастрални услуги. Те могат да посочат категорично и в кое изнесено работно място на организацията биха желали да получат издадените документи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР