За обикновените хора, като нас, е трудно да си представят

...
За обикновените хора, като нас, е трудно да си представят
Коментари Харесай

Из мемоарите на дъщерята на Стив Джобс

За елементарните хора, като нас, е мъчно да си показват какво съставлява животът на същинския хайлайф на планетата - от милиарди в банката, през ваканции и имения за милиони, до звезден кръг от другари и спортни коли, всичко наподобява прекомерно лъскаво и хубаво, с цел да е действителност, написа Лайфстайл.

И в множеството случаи не е. Зад фасадата от неосъществим начин на живот и въздействие постоянно се оказва, че стоят доста разрушени сърца, пристрастявания, кавги сред близки и аморални дейности.

Именно за такава реалност споделя Лиса Бренън-Джобс - дъщерята на един от най-изявените водачи и иноватори, които светът е виждал.

В книгата си " Small Fry " - самобитен спомен на живота й, която се чака да излезе през септември тази година, Лиса споделя за прекарванията с татко си и за лайфстайла, който й е бил обезпечен.

Видяла и двете страни на монетата, тя е прекарала първите години от живота си без съвсем никакъв контакт с татко си, до момента в който е живеела във плантация. Нещо повече, самият Стив Джобс неведнъж е оспорвал бащинството си и не я е признал за щерка, преди да се направи ДНК тест.

След като проучванията се оказват позитивни, Джобс стартира безусловно да я обсипва с внимание, като я е отвел в свят на " имения, ваканции и частни учебни заведения ".

Книгата " Small Fry " наблюдава пътя и усещанията на Лиса, като прави паралел сред " естествения " свят и този, в който татко й е бил прочут като един от най-влиятелните хора в Съединени американски щати.

39-годишната девойка Бренън-Джобс е на път да разкрие елементи и обстоятелства от детството си, които най-вероятно ще накарат доста от хората, закрепени и устремени към огромните благосъстояния и власт, да се замислят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР