За объркващ светофар алармираха жители на морския град в сигнал

...
За объркващ светофар алармираха жители на морския град в сигнал
Коментари Харесай

Варненци: Този светофар е опасен, подвежда хората

За замайващ светофар сигнализираха поданици на морския град в сигнал до Varna24.bg . Светлинната уредба се намира на доста натоварено кръстовище и всекидневно подвежда както варненци, по този начин и посетители на града.

Той е до ЖП гарата – на кръстовището на улиците " Девня “ и " Дунав “. Всеки ден възрастни хора от провинцията потеглят да пресичат на червен сигнал, комплицирани от организацията на светофара, обезпокоени и бързащи за ЖП гарата, гонещи трен и така нататък Подвеждат се също и младежите - туристи, студенти, посетители на Варна, а даже и самите варненци, безапелационни са нашите читатели.

В този сектор на кръстовището пресичат най-вече хора, които отиват до ЖП гарата или автобусната спирка.

Светофарните уредби обаче са съобразени със спецификата на улиците. В случая единият светофар за пешеходците свети в алено, а другия в зелено. Това не би трябвало да затрудни съзнателните и осведомени с разпоредбите пешеходци, които стигайки до " остров “, ще изчакат другия цвят на светлинната уредба.

Подобни случаи има и към Морска гара, против Национална агенция за приходите (на кръстовището сред бул. " 8-ми Приморски полк “ и ул. " Царевец “ – от двете страни на канала) и прочие.

Какво е и вашето отзиви по този проблем?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР