За някои теми със сигурност може да се твърди, че

...
За някои теми със сигурност може да се твърди, че
Коментари Харесай

Тези холивудски звезди нямат нищо против да говорят за... бройките си! Кой с колко е спал?

За някои тематики сигурно може да се твърди, че са деликатни или персонални. Такава е тази за броя на половите сътрудници. Едва ли са доста хората към вас, които парадират с нея. Но в Холивуд има някои звезди, които приказват свободно по тематиката. Нещо повече - даже биха споделили съответни цифри. Ето и някои съответни разкази:

Марая Кери

Певицата е говорила по тематиката и то с горделивост. В изявление за Cosmopolitan тя е споделяла, че в действителност броя ѝ не е кой знае какъв брой впечатляваща. " Била съм единствено с пет души в живота си, тъй че съм скромна спрямо доста мои сътрудници ", показа тя. В последните години името на Марая Кери се свързва с танцьора Браян Танака, а преди този момент с австралийския паралия Джеймс Пакър. Има и два брака зад тила си - с Ник Кенън и Томи Мотола. 

Виж още: Звезди спят със звезди или най-известните баджанаци на Холивуд 

Мик Джагър

Легендата на Rolling Stones има в действителност сериозна численост, на която може да завиди и Митьо Пищова. Кристофър Андерсън, който написа биографията на Джагър през 2012 година, написа, че става въпрос за хиляди дами! " Мик Джагър е спал почти с 4000 дами през живота си ", написа из страниците на книгата.

Чарли Шийн

Актьорът е споделял, че е много добър в леглото и че дамите го наричали Машината. В изявление през 2000 година Чарли Шийн твърди, че е изгубил броя на половите си сътрудници, само че допуска, че те са над.... 5000! Е, от 2000 година насам е минало много време, тъй че евентуално броя му е набъбнала.

Виж още: Те прекатурнаха визията за естественото: Известните мъже, които посмяха да сложат грим 

Линдзи Лоън

Актрисата също има постоянна численост, въпреки че бледнее пред тези на Мик Джагър и Чарли Шийн. В " листата " ѝ има 36 мъже, само че признанието е от 2014 година Сред тях има и много известни мъже като Хоакин Финикс, Зак Ефрон, Адъм Лавин, Джъстин Тимбърлейк и Джейми Дорнан. 

Ейми Шумър

29 - толкоз е броя на комедийната актриса. Последният в листата ѝ е брачният партньор ѝ Крис Фишър. 

Виж още: Уиз Халифа, Лейди Гага, Сиа - тези реализатори възпяха покойници в шлагерите си!

Джак Никълсън

Въпреки че артистът е казвал, че не ги е броил, се твърди, че дамите, с които е спал, са над 2000. В изявленията е признавал, че няма вид дами, по които си пада.

Изображение: https://www.instagram.com/mariahcarey/ , Getty Images, https://www.instagram.com/lindsaylohan/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР