За някои т.нар. Combat Crates на AMD биха могли да

...
За някои т.нар. Combat Crates на AMD биха могли да
Коментари Харесай

AMD може да ви помогне да се докопате до видеокарта



За някои така наречен Combat Crates на AMD биха могли да бъдат аналог на сериозни хранителни запаси, хвърлени зад линията на фронта. В момента намирането на видеокарта може да е толкоз мъчно, че компанията стартира да предлага пакети за геймъри с тези съставни елементи, окомплектовани с процесори и дънни платки.

Първият сходен пакет е видян от сътрудниците от американския PC World в Amazon. Той съдържа Ryzen 5 1600, охладител за него, MSI B350 Tomahawk дъно и, най-важното, MSI Radeon RX 580 Armor OC видео карта. Цената на всичко изброено е 599 $.

Прочетете още: Топли от хардуерната пекарна – тест и ревю на новите процесори AMD Ryzen 5 2600X и Ryzen 7 2700X

Редно е да се означи, че в случай че се съберат цените на обособените съставни елементи (процесор – 175 $, дъно – 85 $ и видео – 327 $, отново от Amazon), то сумата ще е по-малка – 587 $. Преди месец, когато същата видеокарта струваше 465 $, пакетът щеше да звучи доста апетитно… Вижте графиката долу.

Имайки поради какъв брой е мъчно намирането на видеокарта сега и какъв брой плуват цените, едно умерено оскъпяване би могло да се окаже задоволително за доста хора.

Разбира се, по-наблюдателните биха могли заключат, че AMD просто разпродават залежали бройки от първото потомство Ryzen чипове, чиито наследници са към този момент на пазара. При всички положения, съгласно нас, в сходна концепция има аргумент. Да забележим обаче по какъв начин ще отсъди пазарът... и дали тези или сходни оферти ще доближат и България.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР