За някои разводът може да се превърне в морално освобождение

...
За някои разводът може да се превърне в морално освобождение
Коментари Харесай

Епилептичните пристъпи на Мелани Грифит намалели след развода й с Антонио Бандерас


За някои разводът може да се трансформира в морално избавление и смяна на живота в позитивна посока.

Подобно нещо се е случило с 60-годишната Мелани Грифит, която призна в изявление, че след развода й с 57-годишния Антонио Бандерас нейните епилептични пристъпи доста са намалели. Те почнали преди 6 години, до момента в който двамата още са били семейство.

Грифит показа, че е имала пристъпи в продължение на дълги години. Двата най-тежки пристъпа станали в Кан. Веднаж по време на разходка по брега тя била откарвана в болница няколко пъти.

Звездата твърди, че от този момент пристъпи са редки – с помощта на новите медикаменти, намалелия стрес и раздялата с Бандерас. „ Вече четири години пия медикаменти. Нямам припадания, това е потресаващо. Но същинския ми целител стана разводът “, споделя Мелани.

В този миг присъстващите на токшоуто хора се разсмели, на което Грифин добавила: „ Сериозно! Повече не се тормозя да приказвам за това “.

Но източник твърди, че по време на изявлението актрисата получила припадък. Тя изгубила схващане и се наложило да бъдат викани лекари, редаде БГНЕС.

Въпреки проблемите с алкохола и опиати в младостта й, в този момент актрисата води здравословен метод на живот – спортува и се храни вярно.
Мелани и Антонио се разведоха през 2014 година след 18-годишен брак. Те имат щерка Стела, която тази година навърши 21 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР