За някои може да звучи невероятно, но аз бях свидетел

...
За някои може да звучи невероятно, но аз бях свидетел
Коментари Харесай

Мими Иванова разкри как Ванга я е спасила от нелепа смърт

" За някои може да звучи необикновено, само че аз бях очевидец на знамение! " Това призна точно на своята 75-годишнина естрадната певица Мими Иванова, която за пръв път споделя за своето впечатляващо приключение, което едвам не й коства живота.

Преди години Мими и фолк певицата Луна дружно с Иван Балсамаджиев пътували за присъединяване в Сандански. До вечерта, когато бил концертът им, имало доста време и решили да отидат до Петрич и да възпламенят свещ в памет на пророчица Ванга, с която изпълнителката е била доста близка.

" Иван и Луна отидоха на гроба на Ванга, след това влязоха в храма, само че за малко, а аз първо се отбих а църквата, с цел да видя иконите на Светлин Русев. Той ги беше направил малко преди този момент и имаше диспути дали са канонични или не ", спомня си певицата. В един миг Мими останала сама. " Почувствах се някак необичайно, прелестно, само че по-късно едвам не умрях ", доверява половинката на Развигор Попов.

" Отстъпвам назад-назад по гладка плоча, с цел да видя по-хубаво иконите, само че стъпвам на един предел, който е доста дребен – 20-30 сантиметра, и би трябвало да го преодолея, с цел да мина на второто равнище. Усещам, че изхвръквам с цялото си тяло и главата обратно. Всичко беше като в занимателен каданс. Казвам си: Край, умрях ", ужасява се и в този момент естрадната певица. И тъкмо в този момент, когато към този момент се прости с живота, незнайно от кое място върху нея паднал свещник с горящи свещи. " Буквално се люшна върху мен. Залових се за него и ха напред, ха назад… най-после се изправих ", спомня си за чудото Мими пред в. " България Днес ".

Когато пуснала свещника, видяла с учудване, че той се връща на мястото си – на метър и половина обратно. Певицата и до ден сегашен няма пояснение за случилото се.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР