За някои мъже, особено с напредването на възрастта, забавлението от

...
За някои мъже, особено с напредването на възрастта, забавлението от
Коментари Харесай

Палаво помагало! Как пенисът да остане твърд по време на секс

За някои мъже, изключително с напредването на възрастта, заниманието от секса може да се извади от уравнението, тъй като се тормозят от допустима еректилна дисфункция, импотентност или незадоволително твърда ерекция.
Няма какво да се лъжем, мъжете постоянно мислят за пениса си, без значение дали е еректирал или не.
Когато мъжът има проблеми с ерекцията, това може да бъде неловко и за двете страни. Той се смущава, а дамата може да се тормози, че загубата на ерекция значи, че той не я намира за привлекателна.
Това нормално не са годни страхове, само че когато сме голи, логиката нормално не взема поради нашите прочувствени реакции.
Ако вашият сътрудник остарява и постоянно губи ерекцията си, това не значи, че половият ви живот е завършил - или че той би трябвало да се управлява от виагра или други лекарства.
Има физиологични и психически аргументи, заради които пенисът на мъжа ви не остава корав.
Ето по какъв начин да помогнете на пениса му да се втвърди и да остане корав, тъй че да може да вършиме страховит секс дружно с колегата си, без да се тревожите за ерекцията му.

1. Опитайте нова секс поза
Пенисът е орган, който елементарно се отегчава от рутината. Дори и най-секси програмата в леглото може да се трансформира в незадоволително вълнуващо упражнение с течение на времето. Ако му е мъчно да поддържа пениса си корав по време на секс, това може да бъде толкоз елементарно решение, в случай че промените методът, по който си разменяте милувки. Новите секс пози могат да възбудят въображението и да задържат пениса му корав и в деяние от самото начало. Дори единствено преместването от спалнята към пода в хола, може да бъде за любовника ви еротично прелъщение, от което той се нуждае, с цел да накара члена си още веднъж да притегли вниманието върху себе си с възхита.

2. Водете здравословен метод на живот
За да може пенисът да се изправи и да остане изправен, кръвният поток и кръвообращението би трябвало да бъдат здрави и мощни. Освен това тялото би трябвало да генерира точното количество тестостерон. Грижата за организма и воденето на здравословен метод на живот ще оказват помощ. Ако мъжът пуши, би трябвало да намерения за отричане, тъй като пушенето вреди на кръвообращението, което от своя страна пречи на пениса му да остане корав. Дори и да не е човек, който има вяра в здравословния метод на живот, положителният секс може да бъде задоволителен тласък да го накара да премисли философията си.

3. Съсредоточете се върху любовната игра
Мъжете са страхотни, само че що се отнася до секс, доста от тях са доста по-фокусирани върху действителния проникващ секс, в сравнение с върху любовната игра. Това е неточност. Прелюдията освен ще усъвършенства секса и за двамата участници, само че в доста случаи аргументите за неспособността на мъжа да поддържа пениса си корав са душевен. В спалнята не би трябвало да съществува напън. Уведомете го, че сексът е доста повече от това да пъхне фалоса си във влагалището. Играйте между тях като младежи - нищо не е отвън границите, с изключение на действителното навлизане. Целувките, галенето, опипването, взаимната мастурбация и други типове дразнещи любовни игри подсигуряват, че ще го вкарат в въодушевление и ще му разрешат да се любува на издръжливостта на пениса му, без да изпитва напрежение да е в свръхмощна ерекция всяка секунда. Което от своя страна може да помогне на члена да остане корав.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР